Vorige week postte we al deze prachtige Spaanse Airbnb, waar we best wel deze vakantie zouden willen vertoeven. Maar bij dit zomerhuis zouden wij ook zeker niet klagen hoor.

Dit keer geen warm Spanje, maar het prachtige Zweedse eiland Gotland waar je dit zomerhuis kunt vinden. En als je denkt, een zomerhuisje in Zweden? Wacht maar tot je de foto’s ziet en je vertoeft zo in een heerlijk warm land.

Door de aardse kleuren, oogt het huis heerlijk koel overdag, en juist lekker knus en warm ’s avonds laat. Samen met alle fijne plekjes, zoals die bank, kun je hier tot diep in de nacht gezellig kletsen. Of heerlijk afkoelen overdag in het zwembad.

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 1

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 3

Hoe je zo’n rustgevend interieur creëert is een kwestie van goed nadenken over welke kleuren je gebruikt. De bewoners van dit huis hebben bijvoorbeeld goed gekeken naar de locatie en het exterieur en daar de natuurlijke bruin en beige tinten op afgestemd. Op deze manier is het buiten naar binnen gehaald, maar ook andersom het binnen naar buiten gehaald.

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 4

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 5

Door ook nog eens slim gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals beton, hout met een gray wash, natuurstenen en linnen is het huis perfect op elkaar afgestemd. Het klinkt allemaal erg saai, maar een kleuren palet. Maar door te spelen met verschillende tinten en het gebruik van zwarte accessoires komt alles perfect tot zijn recht.

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 6

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 7

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 8

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 9

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 10

Dit zomerhuis heeft prachtige aardse kleuren 11

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee