Afgelopen week werden we blij verrast met een nieuwe serie kleuren van Urbanears. Het Scandinavische merk staat bekend voor zijn simpele headphones en vrolijke kleuren. Nu het voorjaar al bijna voor de deur staat werd het tijd voor nieuwe frisse kleuren. Maak kennis met Caribbean, Camellia en Malibu.

Urbanears: design op je oren sinds 2009

In dat jaar is Urbanears opgericht door Norra Norr en Zound Industries, met als doel de ideale koptelefoon ontwerpen die eerder een onderdeel van je outfit is dan een gebruikersvoorwerp. Hierin zijn ze ondertussen geslaagd, want de meeste koptelefoons in het assortiment zijn kleurrijk en met oog voor detail ontworpen. Verder doelt Urbanears op functionaliteit, zonder in te leveren op het uiterlijk van de koptelefoons. Deze functionaliteit vind je terug in de toegevoegde microfoon en bedieningsknop op elke koptelefoon.

logo

Toch draait het niet alleen om het uiterlijk. De kwaliteit van het geluid is misschien wel het belangrijkste van de koptelefoon. Gelukkig stelt Urbanears hier zeker niet teleur. De collectie koptelefoons voldoet prima aan de eisen van de muziekliefhebber. De collectie is dan ook heel breed, zodat er voor iedereen een geschikt model te vinden is.

Nieuwe frisse kleuren

Dan nu de nieuwe kleuren: Caribbean, Camellia en Malibu. Drie frisse pastelkleuren vertegenwoordigen het muzikale voorjaar en de zomer van 2016. Elke koptelefoon en paar oortjes is beschikbaar in de nieuwe kleurenreeks, er is dus genoeg om uit te kiezen. Met deze kleuren val je zeker op!

De voorjaars- en zomerkleuren geven al een goed zomers gevoel af. Dit komt mede door de naamkeuze die Urbanears heeft gemaakt. Alles doet ons al verlangen naar de warme zomer, die nog even op zich laat wachten in ons natte kikkerlandje!

Hieronder alvast wat plaatjes van de nieuwe serie, laat vooral weten welke jij het liefst op je oren zet!

urbanears met nieuwe kleurenplattanADV-WL_caribbean_TS_3plattanADV-WL_camelia_TS_2plattan_caribbean_TS_3

plattan_camelia_TS_4

humlan_malibu_TS_1

humlan_caribbean_TS_6

humlan_camelia_TS_6

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!

Geef een reactie