Mocht je op vakantie willen deze zomer, maar weet je nog niet zo goed waarheen. Dan stel ik voor om naar Spanje te gaan. En overweeg dan vooral om te kiezen voor een Spaanse Airbnb in plaats van hotel. Waarom? Bekijk hieronder zelf maar waarom!

Deze Spaanse Airbnb in Girona, Spanje kost helaas wel €260 per nacht, maar gelukkig kun je er met zijn zessen in. Dus voor een kleine €43 per persoon, slaap je in deze geweldig mooie vila uit de 16e eeuw, die onlangs is opgeknapt.

Wat je er voor terug krijgt is een vila van 180 vierkante meter, met een hoofdslaapkamer, twee kleinere slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, een ruime woonkamer mét openhaard en een prachtige veranda gericht op het zuiden. Waar je een exclusief uitzicht hebt op het oude gedeelte van Girona.

Mocht dat nog niet genoeg voor je zijn dan is het zelfs mogelijk om extra services te krijgen, zoals ontbijt, boodschappen die voor je gedaan worden, een privé chef die het eten voor je bereidt. Of wat denk je van een baby sitter, een dagelijkse schoonmaker en een prive parkeerplaats in een garage?

Dus, wie gaat er mee op vakantie?

Spaanse Airbnb 2

Spaanse Airbnb 3

Spaanse Airbnb 4

Spaanse Airbnb 5

Spaanse Airbnb 6

Spaanse Airbnb 7

Spaanse Airbnb 8

Spaanse Airbnb 9

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee