Wie heeft er nog meer het eerste seizoen met spanning gevolgd van de Netflix serie, Narcos? De opkomst van de grote drugsbaron Pablo Escobar wordt op een bloedstollende manier verteld door de ogen van de Amerikaanse DEA agent Steve Murphy.

Het eerste seizoen van Narcos eindigde met een nogal open einde. En alhoewel we allemaal wel weten hoe het verhaal van Pablo Escobar afloopt, blijft het toch spannend om te zien hoe de serie verder zal gaan.

Lees ook: Netflix weet precies waarom je welke series kijkt

Seizoen 1 focuste zich nogal op de opkomst en het leven van de drugsbaas, die op zijn hoogtepunt verantwoordelijk was voor 80% van de cocaineproductie wereldwijd. Het grootste gedeelte daarvan werd de Verenigde Staten in gesmokkeld, dus hoogtijd voor de DEA om daar een eind aan te maken.

Aangezien we nu na het eerste seizoen precies weten waar Escobar allemaal toe in staat is, lijkt het tweede seizoen zich nu meer te gaan focussen op de DEA agenten die jacht op hem maken. Hoe ervaren zij het kat en muisspel op een van de meest gevaarlijke en rijkste mensen ter wereld?

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het antwoord, want vanaf 2 september is Narcos te zien op Netflix. En zoals we gewend zijn van andere Netflix originals , kunnen we meteen het hele seizoen in een keer binge watchen.

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee