Zonder dat we het doorhebben luisteren we per dag tonnen aan muziek. Uiteraard de ene dag meer dan de andere, maar muziek is iets wat vanzelfsprekend is. Nummer na nummer ontdekken we nieuwe artiesten, nieuwe albums en nieuwe producers die allemaal andere emoties kunnen oproepen. Eigenlijk is het best bijzonder dat zo veel verschillende stijlen zo veel verschillende gevoelens veroorzaken. Deze kwestie staat centraal in ‘The Function Of Music’.

Muziek is eigenlijk iets heel bijzonders

Samen met Jad Abumrad probeert Mac Premo de functie van muziek te achterhalen. Ondanks dat dit een mega ingewikkelde vraag is, pakken de heren de kwestie bij zijn horens vast en door de kunsten van Premo is hier een zeer interessante video uit ontstaan. Ben je ook benieuwd naar wat de functie van de muziek is die elke dag door je koptelefoon scheldt? Misschien besef je wel bij het volgende nummer die je straks speelt hoe bijzonder het is dat we allemaal verschillende muziek luisteren en waarderen. Kijk snel de video hieronder!

 

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!