Behalve Instagram zijn er natuurlijk een hoop andere apps om mooie foto’s mee te maken! Iedere app is weer uniek door zijn manier van fotograferen, editten of beschikbare filters. De redactie van Mishmag maakt zelf ook veel gebruik van mobiele fotografie. Benieuwd naar wat wij gebruiken? Dit zijn onze drie favoriete apps!

VSCOHet logo van VSCO

VSCO is misschien wel de mooiste app als het gaat om uiterlijk. Alles is strak vormgegeven en de functies die je nodig hebt zijn makkelijk te vinden. Waar VSCO ook uitstekend in is, zijn filters. De filters van VSCO zijn geweldig voor bijna elke foto die je maakt. Zwart-wit maar ook prachtige kleurfilters helpen jou bij het maken van de mooiste plaatjes. Tevens is VSCO gratis te downloaden!

Apple | Android

VSCO is uitstekend om mee te editten

vsco-cam-app-screenshot-4

SnapseedSnapseed

Snapseed is goed voor bijna elke wijziging die je wilt doorbrengen in je foto’s! Deze app is een werkpaard als het gaat om de mogelijkheden: retoucheren, perspectief veranderen, belichting wijzigen en nog heel veel meer. Deze app hoort iedereen te hebben, vandaar dat in de Appstore hij staat aangeschreven als ‘onmisbaar’. Oh, en wat nog meer geweldig is aan deze app: hij is hartstikke gratis!

Voor: Apple | Android

Snapseed screenshot

Snapseed Screenshot

ProCam 3ProCam 3 is uitgebreid

Voor de wat meer ervaren fotograaf is er ProCam 3. Deze app bevat meer geavanceerde functies, zoals langere sluitertijden en handmatige instellingen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de basisfuncties ontbreken, deze app is namelijk ook goed voor uitsnijden, simpele bewerkingen en perspectiefcorrecties. Wil je wat meer controle over je bewerkingsproces? Dan is dit de app die je zoekt!

Voor: Apple

ProCam 3 screenshot

ProCam 3 screenshot

Gebruik jij apps die wij moeten checken? Laat het ons vooral weten!

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!

2 replies on “Met deze apps maak je gegarandeerd betere foto’s!

Geef een reactie