Het is afgelopen jaar nog vrij stil geweest omtrent nieuwe muziek van Kid Cudi. Twee eerdere nieuwe nummers kwamen uit, en dit weekend verscheen track nummer drie, Goodbye, online.

Gelukkig gaat dat binnenkort allemaal veranderen. Kid Cudi heeft namelijk aangekondigd dat er dit jaar niet één maar zelfs twee nieuwe albums aan gaan komen. Waarvan er een Passion, Pain & Demon Slayin’ gaat heten.

Het nummer Goodbye is geproduceerd door WZRD, de producer die vaak samen werd met Cudi. Daarnaast zit er een sample in van Pink Floyd, die de luisteraars moet motiveren. Ook zit er een sample in van de film Juice (“I am crazy, but you what else? I don’t give a fuck”).

Het is onduidelijk of we Goodbye, en de eerdere gereleasde nummers als The Frequency en All-in zullen terug zien op een van de twee albums die we dit jaar mogen verwachten.

Maar wat duidelijk is, is dat Kid Cudi druk bezig is. Los van zijn solo werk, zit hij ook in de studio met Kanye West om te werken aan zijn nieuwe album, Turbo Grafx 16. Tevens ook het tweede album dat Kanye zal releasen dit jaar.

Genoeg om naar uit te kijken dus voor dit jaar, maar tot die tijd kun je Goodbye hieronder streamen. En als dat nog niet genoeg is, dan hebben we nog genoeg andere toffe nummers voor je.

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee