Het Franse Electronic duo Justice heeft weer een nieuwe single uit! Safe and Sound is de eerste nieuwe track sinds 5 jaar. Na het nummer Audio, Video, Disco in 2011, is dit de eerste officiële single van het duo. Een tijdje terug werd de track al gespot door opvallende luisteraars, toen Busy P (Pedro Winter, de platenbaas van het Franse Ed Banger waar ook Justice bij is aangesloten) het nummer draaide tijdens een DJ set bij Sónar.

Daarna vlogen de audio rips je om de horen, totdat afgelopen woensdag Annie Mac het nummer draaide op BBC Radio 1. Niet veel later stond de track op Spotify en andere streaming diensten.

Met de hele hype die nu los gaat rondom het nummer, kan het niet anders dat Justice ondertussen weer druk in de studio bezig is met een nieuw album. Laten we hopen dat we snel meer nieuws daarover te horen krijgen, en in de tussentijd staat Safe and Sound hier op repeat.

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee