Na alle verre reizen die iedereen heeft gemaakt deze zomer vind iedereen zijn thuis weer terug. Thuiskomen is voor ieder anders. Sommigen komen thuis als ze het vliegtuig instappen, anderen ervaren dit gevoel pas als de deuren op Schiphol openen naar de aankomsthal. Hoe dan ook, het gevoel van thuis is onmisbaar bij een geslaagde reis. Het laatste loodje, het puntje op de i of de sluitsteen van een mooi avontuur.

Lees ook: De vorige Instagram Vrijdag, The Yellow Edition

Voor deze Instagram Vrijdag zijn we op zoek naar foto’s die het thuisgevoel het beste weerspiegelen. Niet noodzakelijk foto’s van ons kikkerlandje, maar foto’s die het verhaal van het thuiskomen van de fotograaf vertellen. Ook geven we een tip in deze editie, iets wat we eerder nog niet hebben gedaan. De foto’s die wij hebben geselecteerd worden deze keer vergezeld door een uitgelichte Instagrammer, waarvan wij vinden dat je die absoluut moet volgen.

Wat is voor jou thuiskomen?

Thuiskomen is niet alleen letterlijk je voordeur opendoen van je eigen huis. Het kan ook een geur zijn of een gevoel. Zelfs smaken of muziek kunnen een gevoel van thuis meegeven. Wat is voor jou thuiskomen? Deel het met ons!

Bekijk hieronder de geselecteerde foto’s, de uitgelichte Instagrammer vind je daar weer onder.

🌲

A post shared by Herbert Schröer (@herbertschroer) on

 

Making country frames

A post shared by Vincent (@vincentcroce) on

 

🏕🌄

A post shared by Shawn Lowe (@shonlowe) on

 

 

Just a fine lookin' little van if you ask me…

A post shared by Nicole Mason (@neekmason) on

 

 

 

One of those evenings.

A post shared by Daniel Taipale (@dansmoe) on

 

 

He is our lighthouse, guiding us home.

A post shared by Brandon ↟ Eckroth (@brandoneckroth) on

 

Ezgi Polat

Een fotografe op Instagram die wij geweldig vinden. Ezgi (@ezgipolat) weet met haar foto’s het gevoel van thuis goed te visualiseren. Naast haar portretten schiet ze veel scenes die goed te herkennen zijn. Ontbijten aan tafel, meubels van de zitkamer of het eerste ochtendlicht dat de kamer binnenkomt en op bed schijnt. Ze is genoemd in onze top 10, maar hier heb je nog een foto van haar die perfect aansluit bij het thema van deze week.

 

Volg je ons al op Instagram? Hier is ons account!

 

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!