Het is de kleur die jij of/en je ouders waarschijnlijk vroeger op de muren hadden. Denk aan citroenen, de zon of Hollandse kaas. Geel! De kleur doet echt denken aan het voorjaar of de zomer, en maakt grauwe composities een stukje vrolijker. Mensen vinden geel snel een vervelende kleur, maar als je het goed uitbalanceert kan deze kleur juist heel gaaf zijn!

Denk aan gele schoenen bij een neutrale outfit, een gele rugzak of zelfs een gele zonnebril! Zo vallen details snel op en maak je het totale plaatje compleet. Fotografen maken hier graag gebruik van. Een gele jas valt namelijk lekker op tussen een grauw landschap! Sommige fotografen maken het helemaal bond en maken een geheel gele foto. Op deze manier krijgt je feed ook een interessante twist. Wij hebben speciaal voor jou foto’s uitgezocht met gele accenten en kleuren.

Oh, nog één ding: luister vooral even Yellow van Coldplay tijdens het bekijken van deze foto’s. Hier heb je alvast een linkje:

 

✨ Touching the light ✨

A post shared by Hendrik Van de Peer (@hendrik_vdp) on

 

Snapped this while playing Pokemon in Central Park

A post shared by SamAlive (@samalive) on

 

Summer im waiting for you..

A post shared by Ngoc | Netherlands (@nappyc) on

 

 

 

 

lone island

A post shared by Ed Francisco (@eyeonthebay) on

 

 

 

 

Lees ook: De vorige editie ging over reizen! 

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!