Gin is de laatste jaren steeds populairder geworden. De sterke drank, uitgevonden in Engeland, is uiteraard enorm lekker in een G&T. Echter, er zijn nog veel meer creatieve manieren om iets speciaals te maken van onze Engelse vriend. Benieuwd naar één van onze favorieten? Lees snel verder!

Jamie Oliver is niet alleen geniaal op het gebied van lekker eten, ook drankjes behoren tot zijn expertise. Sinds een aantal jaar produceert hij samen met een klein leger aan specialisten filmpjes vol advies hoe jij de lekkerste drankjes maakt. Zo ook drankjes met Gin.

De Witte dame, of in het Engels The White Lady, is een cocktail met als hoofdingrediënt Gin. Ook gaat er een citroen in met wat eiwit voor de luchtige textuur. Kenners beweren dat de cocktail uit 1919 komt, maar anderen beweren dat het drankje een aantal jaren later is uitgevonden door een beroemde Britse bartender in de Savoy, Londen.

Hoe dan ook, dit drankje moet je gewoon een keer gemaakt hebben! Benieuwd hoe? Geen zorgen, de video vind je hieronder. Drink smakelijk!

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!