Google kondigde een tijd geleden aan dat ze van plan waren om hun headquarters in Mountain View aan te passen. Ze wilde een groot glazen dak dat los van elkaar kon verplaatsen en in en uitvouwbaar was. Dit klinkt allemaal erg scifi en hier op de redactie vonden we het ook erg lastig voor te stellen wát Google nou precies wilde.

Inmiddels heeft Google nieuwe rendingen online gezet voor wat ze willen met hun headquarters. Deze beelden geven ons een beter idee in wat Google precies voor ogen heeft. Het resultaat is een prachtige campus te grootte van 18.288 vierkante kilometer. 14 vierkante kilometer wordt een prachtige tuin in en rondom de campus en er wordt zelfs meer dan 4 kilometer aan wandelroute aangelegd door het gebouw, die iedereen kan bewandelen. Daarnaast komt er plek voor meer dan 1600 fietsen, waaruit we kunnen concluderen dat Google medewerkers schijnbaar erg van fietsen houden.

Helaas duurt het nog zeker vier jaar voordat we überhaupt deze gebouwen in het echt kunnen zien, maar indrukwekkend ziet het nieuwe headquarters van Google er zeker uit!

Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters Een kijkje in de toekomst van Google's headquarters

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee

Geef een reactie