Disclosure is een Britse act die bestaat uit de broertjes Guy en Howard Lawrence. Samen zijn ze al even bezig met aan de weg timmeren, en met succes. Na hun succesvolle debuutalbum Settle en de onlangs verschenen Caracal, verrassen ze iedereen met een nieuwe EP genaamd Moog for Love. Een overduidelijke eerbetoon aan de Moog, een synthesiser die voor baanbrekende muziek heeft gezorgd.

Op de EP staan drie tracks, met onder andere Al Green en Eats Everything. Maar het nummer waar het vandaag om draait is Boss. Dit nummer bevat alles wat je nodig hebt voor een heerlijke festivalhit. En is precies waar je op zit te wachten tijdens een zonnige zomerdag.

Dat we dit nummer opeens voor geschoteld krijgen is ook niet zo verrassend gezien de festivaltour die Disclosure nu doet. En dat het nummer zo’n knaller is mag ook niet verrassen. Disclosure staat sinds hun debuut garant voor vette UK House beats en wordt vaak in de zelfde adem genoemd als Flume.

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee