Mocht je een grafisch ontwerper zijn, dan heb je vast wel eens gehoord van Aaron Draplin. Zo niet, dan moet je helemaal onderstaande video bekijken. Draplin is namelijk een grafisch ontwerper, waar je ontzettend veel van kan leren, al is het maar vanwege zijn enthousiasme en passie voor het vak.

Dat je veel van hem kan leren is ook de reden dat hij gevraagd is om te spreken tijdens Creative Mornings. Creatieve Mornings is een concept waar creatieve mensen, wereldwijd, worden gevraagd om op de eerste maandag van de maand hun verhaal te doen. Anderen kunnen hier gratis heen, en onder het genot van een ontbijt in contact komen met andere creatieven en ondertussen geïnspireerd worden door een van de lezingen.

Lees ook: 10 tips voor nieuwe freelance ontwerpers

Creative Mornings met Aaron Draplin

In 2012, inmiddels alweer even geleden, was het de beurt aan Aaron Draplin. Ondanks dat zijn video alweer bijna 4 jaar oud is, staat zijn verhaal nog steeds als een huis. In deze video van bijna een uur geeft hij 50 tips die hij heeft geleerd tijdens zijn carrière. Op deze manier kun je óf alles om zeep helpen, of het maximale eruit halen wat erin zit.

Niet alle tips zullen toepasbaar zijn, of even goed. Maar voor iedereen die ook maar een beetje creatief is ingesteld en een beroep in dit vakgebied ambieert of heeft zal wat hebben aan de kennis van Aaron. Dus bekijk de video, en laat je inspireren of raak net zo enthousiast over het vakgebied als Draplin zelf.

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee