Hoi Tim,

Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar spraken. Ik las in het nieuws dat je het zwaar hebt gehad de afgelopen weken. Vooral dat dilemma over die iPhone en de FBI heeft mij ook beziggehouden. Wordt het niet tijd voor een beetje positief nieuws?

De geruchtenmachines lijken weer op gang te komen, vooral over een nieuwe iPhone. Zij de geruchten waar? Komt er een kleinere iPhone 6s op de markt? Mijn oude vertrouwde iPhone 5 gaat binnenkort zijn derde levensjaar in, dus ik moet op de langere termijn ook gaan nadenken over een vervanger. Ik hecht zoveel waarde aan het ‘normale’ formaat scherm van de iPhone 5, dus die nieuwe betere versie van de 5s zou ontzettend welkom zijn. Die grote Androids hebben nooit echt mijn hart veroverd hoor, ik ben veel te gehecht aan iOS.

Ik gebruik ook jullie Mac OS X systeem. Een MacBook Pro, uit 2011. In dat jaar was het een hele investering, waar ik ook hard voor gespaard had. Hij doet het vandaag de dag nog steeds, wel met wat extra werkgeheugen, maar ik heb geen klachten gehad de afgelopen vijf jaar. Hopelijk mag hij mijn studietijd in Amsterdam nog meemaken in de toekomst, dat zou pas gaaf zijn! Ik hoorde van een aantal vrienden dat je de MacBook serie ook een update wilt geven? Ik ben heel erg benieuwd.

Maar Tim, even terugkomend op dat akkefietje met de FBI, ik sta helemaal achter jullie mening hoor. Vooral jouw brief aan ons heeft me geraakt. Natuurlijk kun je niet zomaar je beveiliging uitzetten, dan zou elk standpunt van Apple over privacy wegvagen. Misschien moet je even in gesprek met Barack, praten over andere oplossingen. Ik las dat andere tech-bedrijven ook achter jullie staan? Blijkbaar spreekt het een hoop mensen aan.

Mijn iPod Nano wordt van de zomer zes. Toen ik voor het eerst een product van jullie vasthield was ik meteen verliefd geworden op jullie manier van denken en designen. Ik ben een trouw Apple fanaat sinds dat moment. Ik denk dat ik alvast ga sparen voor die nieuwe iPhone, omdat ik zo van dat schermformaat hou. Een nieuw apple-event zou mij in ieder geval heel blij maken, en ik weet zeker dat ik voor meer mensen spreek. Veel succes en sterkte nog de komende weken.

Heel veel groetjes van mij en Mishmag,

ThomasApple Logo

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!

Geef een reactie