Ou-la-la wat houden wij van Chocola. Van nougat tot karamel, elke chocola is welkom. Als we niet oppassen eten we die hele reep in één keer op! Nou is chocola niet alleen enorm lekker, maar ook steeds meer een designobject. Merken en fabrikanten beseffen steeds meer hoe belangrijk het is om als chocolademerk op te vallen tussen al die verschillende soorten repen. De fabrikant die met Futura in zee is gegaan, begrijpt dit maar al te goed.

Chocola zit in de familie

Als familiebedrijf uit Ivoorkust, Afrika, begreep Mon Choco maar al te goed dat als je als merk wilt opvallen, een van de belangrijkste dingen is om het uiterlijk van je product op orde te hebben. Vandaar de samenwerking met Futura, om een uniek en prachtig design te bedenken voor hun producten. Met fijne details en illustraties is het resultaat om door een ringetje te halen. De prints en figuren op de verpakkingen representeren een lange familiehistorie in de cacaobusiness, en vallen zeker op tussen de rest van alle chocoladeproducten.

Het familiebedrijf maakt niet alleen maar chocoladerepen, ook ijs en chocopasta zijn onderdeel van het repertoire. Dit was geen probleem voor Futura, die meteen aan de slag ging en de volledige stijl vastlegde voor de cacaoverwerker. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat Futura heeft ontworpen voor Mon Choco. Meer over dit toffe project is hier te vinden.

Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie Chocola en design is een droomcombinatie

Comments

comments

Posted by:Thomas Korver

Fotograaf, schrijver, koffieverslaafde en muziekliefhebber. Zo zou ik mezelf omschrijven tenminste. Ik ben Thomas, 19 jaar en ontzettend enthousiast over alles wat met fotografie en lifestyle te maken heeft!