Afgelopen maand kwam de eerste single uit in 6 jaar tijd van het Franse electro house duo Cassius (Spotify). Wat bleek, het was de eerste single van hun opkomende album Ibifornia. Hun eerste album in ruim tien jaar tijd.

De titel van het album is een samenvoeging van Ibiza en California. Volgens het duo is het een denkbeeldige plaats, die we allemaal kennen. Het album is geïnspireerd op beide plekken, de Californische sfeer van onder andere The Beach Boys en Michael Jackson en de sfeer die hangt op Ibiza.

Het album staat vol met samenwerkingen met grote namen zoals Mike D (The Beastie Boys), Ryan Tedder (OneRepublic) maar ook Pharrell. Welke te horen is op onderstaande single, Go Up. Het is een samenwerking die perfect voor elkaar lijkt te zijn gemaakt, maar iets wat 15 jaar geleden nog ondenkbaar was.

Het eindresultaat van de samenwerking met Pharrell is een heerlijke Franse Electro nummer zoals we die kennen van Cassius, met een tropisch sfeertje. Het album Ibifornia komt volgende maand uit op 24 juni.

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee

Geef een reactie