Als je eens in Amsterdam of in Utrecht geweest bent, dan moet je Hutspot (website) vast wel kennen. Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om er een tripje voor te plannen, want deze winkel staat bomvol spullen die je wilt én moet hebben. Van de tofste interieur items, tot boeken en kleding.

Hoog tijd dachten ze dus bij Roomed, om eens binnen te kijken bij een van de oprichters, Nick van Aalst. Want, zo dachten ze, als je zulke toffe spullen verkoopt, dan hoort daar thuis ook een tof interieur bij. En gelijk hadden ze, want Nick van Aalst woont in een ontzettend mooi huis in hartje Amsterdam.

Hoogtepunten van de woning zijn de prachtige slaapkamer, badkamer en keuken. De hoge plafonds en de inrichting vol met prachtige meubels en nog toffere spullen waarvan we niet hoeven af te vragen in welke winkel hij die heeft gekocht.

Binnen kijken bij de oprichter van Hutspot Binnen kijken bij de oprichter van Hutspot Binnen kijken bij de oprichter van Hutspot Binnen kijken bij de oprichter van Hutspot Binnen kijken bij de oprichter van Hutspot Binnen kijken bij de oprichter van Hutspot

Comments

comments

Posted by:Thomas Meijer

Vierentwintigjarige ontwerper, fotograaf en liefhebber van alle creatieve dingen. Hoofdredacteur bij Mishmag en grafisch ontwerper bij ijsthee

Geef een reactie